Strona główna » Aktualności

Zbiórka publiczna nr 2017/1216/OR (30.05.2017r. - 30.12.2017 r.)

Jesteśmy w trakcie realizacji zbiórki publicznej na terenie Kwidzyna i Sopotu.
Rozpoczeliśmy w Kwidzynie w czasie trwania koncertu z Okazji Dnia Dziecka i Dni Zastępczego Rodzicielstwa. Zbiórka trwa nadal. Obecnie realizowana jest w Sopocie i potrwa do 30.12.2017 r. Wszystkim osobom, które z taką hojnością wrzucały ofiary do puszek jesteśmy bardzo wdzięczni, szczególnie turystom i Sopocianom - podczas trwania koncertów Sopot Classic. Koncerty odbywały się w Operze Leśnej w Sopocie, w Sali Koncertowej Polskiej Filharmonii Kameralnej Sopot oraz w Kościele Garnizonowym p.w. Św. Jerzego. Mogliśmy słuchać pięknej muzyki, wspaniałych solistów, cieszyć się i wzruszać oraz wspaniale się bawić. Szczególnie wzruszające spotkanie było z p. prof. Krzysztofem Pendereckim oraz jego małżonką. Dziękujemy Państwu.
Dziękujemy naszym niezmordowanym wolontariuszom fundacji oraz z Centrum Wolontariatu Sopot i ich koordynatorowi p. Zuzannie Ostrowskiej.
Drodzy Państwo!
Nasz wyjazd wakacyjny w Bieszczady z dziećmi niepełnosprawnymi z pieczy zastępczej województwa pomorskiego odbył się dzięki Państwa hojności oraz wspaniałej, oddanej pracy wolontariuszy.

Dziękujemy!!!

Dokładne sprawozdanie ze zbiórki znajdą Państwo po jej zakończeniu na naszych stronach oraz na portalu zbiórek publicznych Ministerstwa Administracji i Cyfryzacji.